Timing mogelijkheden

De perfecte oplossing voor uw outdoor sport event

Creëer onvergetelijke belevenissen.

SPORTident biedt een allesomvattend systeem aan voor de timing van outdoor sporten. Het systeem is flexibel en eenvoudig te gebruiken, aangepast voor een grote waaier verschillende sporten en eisen terwijl het de betrouwbaarheid biedt dat de timing zal werken. De hardware is klein, licht and sterk, en gemaakt voor comfortabel en zorgeloze handeling. Organisatoren van meer dan 65 landen creëren verrassende belevenissen voor outdoor fanaten.


De SPORTident benadering

Snel opzetten

De SPORTident timing hardware is voorgeprogrammeerd voor uw doelen. Vaak is er geen bijkomende setup nodig en kan de hardware gebruikt worden zoals ze is, zelfs zonder een een computer aan te raken. Bijkomend is het system gemakkelijk te begrijpen en aan te passen.

Flexibele oplossingen

De basis setup voor de meeste behoeften is eenvoudig, maar verschillende producten samen met uitgebreide configuratie mogelijkheden maken het mogelijk om de timing hardware aan te passen aan bijna om het even welk gebruik en scenario je je kan indenken.

Gemakkelijk om te dragen

De hardware van de SPORTident timing is klein, licht in gewicht en werkt op batterij. Voor sommige wedstrijden past al het benodigd materiaal in een rugzak. De hardware werkt probleemloos onbewaakt, timed uw deelnemers en wacht op jou om na de wedstrijd opgehaald te worden.

Robuste hardware

SPORTident hardware is zeer sterk. Je kunt het gebruiken van -20°`C tot +50°C in om het even welk terrein, onder alle weersomstandigheden en onder water. Sommige artikelen zijn nu onafgebroken in gebruik gedurende meer dan 10 jaar. De SPORTident hardware is gemaakt om lang mee te gaan.

SPORTident uitrusting

Over SPORTident Benelux

info-1

SPORTident Benelux als partner van SPORTident Gmbh en in toevoeging van GO4orienteering vzw promoot SPORTident materiaal and biedt mogelijkheden voor timings aan voor clubs and scholen alsook klaar voor gebruik oefeningen die de sport en oriëntatiesport promoten.

meer info