SPORTident sets

SPORTident heeft 20 jaar ervaring in timing van een grote verscheidenheid aan sporten. Om je te helpen opstarten zijn enkele sets samengesteld. Zonder bijkomend materiaal kan je starten met het timen van je favoriete sport.

De ideale oplossing om te starten

De beste manier om te starten met een timing is door gebruik te maken van de sets van SPORTident. Alle kits worden geleverd in transportkoffers met bescherming om uw materiaal te behoeden voor beschadiging tijdens het transport. De sets zijn ook goedkoper dan alle onderdelen afzonderlijk. De Starter Set bevat de Printout Set.
Het voordeel van de Printout Set is dat er geen computer of bijzondere kennis nodig is om hem te gebruiken. Hij print voor elke deelnemer bij het uitlezen een individueel resultaat met tussentijden en totaaltijd onder de vorm van een ticket. Hij print eveneens een uitslag van de verschillende wedstrijden door de deelnemers te klasseren aan de hand van dezelfde geregistreerde controlepunten.


Een overzicht van de bestaande sets


Het maakt niet uit welke sport je beoefent of voor welke sport je een timing oplossing zoekt, de starter of training set is een oplossing voor vele activiteiten tot 10 controlepunten. De stations zijn compatibel met de AIR+ technologie maar in dat geval zijn bijkomende SIAC’s nodig. Met de Printout set bijgeleverd ben je autonoom. De timing van kleine evenementen is geen probleem dankzij de licentie van de SIME software die mee geleverd wordt.


-> Meer over de Starter set


Mountainbike ENDURO bestaat uit verschillende delen (stages) waarbij de atleet die de laagste gecombineerde tijd van de verschillende secties heeft wint. De SPORTident oplossing is gemakkelijk om op te zetten en de tijden worden bewaard in de SIAC van de atleet. De sets bieden een oplossing aan voor 4 tot 6 wedstrijden per dag.


-> Meer over de Mountainbike Enduro set


Geniet van het lopen in de vrije natuur met de nieuwste SPORTident Trail Running Set, een volledig uitgeruste set met de AIR+ configuratie met SIACs, SI-Stations, een BS11-Loop Antenna en meer nuttige toebehoren.
Om uw set te vervolledigen en om meer deelnemers te verwelkomen op je volgende Trail biedt SPORTident de mogelijkheid om extra uitrusting te huren als aanvulling op jouw Trail Running Set.


-> Meer over de Trail Running set


Met de Printout Set kan je automatisch een klein evenement beheren zonder het gebruik van een computer. Elke deelnemer krijgt een individueel resultaat na de aankomt en de organisator kan een uitslag printen.


-> Meer over de Printout set