Combineer het SPORTident systeem met uitdagende oefeningen op school.

home-5Een partnerschap is afgesloten tussen Go4orienteering en SPORTident om boeiende oefeningen aan te bieden met een eenvoudig en betaalbaar timing systeem.

Meer dan 1000 oefeningen garanderen vele uren plezier.

Met een minimum aan voorbereiding kunnen boeiende oefeningen gedaan worden op school. Lopen wordt plezant is is niet langer saai. Een combinatie van denkwerk, uitvoeringssnelheid, afgewisseld met een wedstrijdje, maakt dat de tijd vliegt en de fysieke activiteit maakt gewoon deel uit van het spel.

De timing ...

Het succes van SPORTident is gebaseerd op het geven van een ogenblikkelijke feedback aan studenten over hun activiteiten. Ze kunnen onmiddellijk hun verbetering zien en dit is de beste motivatie voor oefening. Het kan een eenvoudig spel zijn of een heuse competitive. Studenten moeten het gevoel hebben dat ze volgens hun eigen mogelijkheden kunnen evolueren en of het nu een spel of wedstrijd is, het verloop moet eerlijk zijn.
De combinatie van de oefeningen van Go4orienteering en het SPORTident school timing systeem verzekert een goede training.