Flexibele oplossingen

De basis setup voor de meeste behoeften is eenvoudig, maar verschillende producten samen met uitgebreide configuratie mogelijkheden maken het mogelijk om de timing hardware aan te passen aan bijna om het even welk gebruik en scenario je je kan indenken. SPORTident wordt frequent gebruikt in veel sporten, van mountainbike, tot oriëntatieloop, trail run, ultra marathons, triatlons, lap runs, adventure wedstrijden, en firma wedstrijden.


Eender welke manier van starten

SPORTident is ideaal voor de timing van allerhande sporten waarbij een persoon zich verplaatst langs een aantal checkpoints. De checkpoints kunnen om het even waar zijn en de timing data wordt bij de loper bewaard. De manier van starten is van geen belang. De starttijd kan bepaald zijn, vrij of zelfs een massastart is mogelijk. Het SPORTident systeem kan het allemaal.

-> Lees meer over het SPORTident system

SPORTident AIR+

De nieuwste oplossing wordt aangeboden met de AIR+technologie. De SPORTident Actieve SIAC Card is volledig compatibel met het andere SPORTident materiaal. Nu kunnen organisatoren contact punching stations (passief - BSF8) combineren met niet-contact punching stations (actieve - BS11). Met dit systeem is het gemakkelijker om een meer attractieve sport evenementen te organiseren zoals gecombineerde oriëntatie-oefeningen, fietsen, lopen, zwemmen en andere sporten.

-> Lees meer over het AIR+ system

-> Lees meer over de SI-stations